Конечно убави вести – Македонецот кој навиваше со дупнат тапан – Добив нов

Македонецот кој цели 5 часа навиваше  со дупнат тапан, слика која  го обиколи светот, конечно може да  продолжи да навива. Радосни вести пристигнуваат за нов тапан.  Навивањето за победа против Холандија може да почне објавија светските твитерџии

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here