Легендата Столе Димитриевски e прогласен за најдобар голман на Еуро2020

Еуро 202) конечно ја поправи грешката! Со највисока оцена 8,5 прогласен од сите светски аналитичари💪 и прв голман на Европско со 11 одбрани и одбранет пенал.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here