Навивачи од Австралија, Америка и Канада пристигнуваат во Порто напомош на браќата од Македонија

Навивачи од Австралија Америка и Канада пристигнуваат во Порто да ја бодрат македонската фудбалска репрезентација на натпреварот со Португалија.

Вечерва на „Драгао“ во Порто ќе биде пеколно. Двојно потешко од Палермо, петпати потешко од Дуизбург… Ама, ако ништо друго од македонските херои веќе знаеме дека ќе видиме битка со последен атом, срце на терен и настап над лимитот. И, ако се склопат коцките и среќата повторно малку да е на наша страна, а таа со беспоштедна борба се заслужува, веројатно е дојдено времето за уште една историја

Македонците кои живеат на сите континенти како никогаш досега заедно со брачата од Македонија сложно навиваат за Македонија и македонската фудбалска репрезентација

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here