Нема место за паника: Koнечно фатена змијата во Министерството за здравство..

Змија е фатена во Министерството за здравство вчера, дознава Плусинфо…

Откако била забележана змијата, била повикана помош од стручно лице од скопската зоолошка градина за фаќање змии. Човекот ја фатил змијата и ја сликал.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here