На Преспа форумот во Охрид, куче скитник касна една од гостинките од Оксфорд.

Гостинка на „Преспа форумот за дијалог“ кој се одржува деновиве била касната од куче скитник за време на престојот во Охрид и завршила на Брза помош со преврска на раката.

Станува збор за соработничката за истражување на универзитетот Оксфорд, Тена Прелец.

Прелец самата објави на Твитер дека ја каснало куче и завршила во болница и објави фотографија од повредата.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here