Еве како македонски камионџија нарачува појадок, кога не го разбираат. (ВИДЕО)

Фразата ,,сакаш да ти нацртам”, конечно доби и реализација.

мотика

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here