Забега народот: Битолчанец облечен во скафандер, извикуваше- Бегајте Бисера иди, за која Бисера стануваше збор не знаеме

На вчерашната трибина во Битола на СДСМ беа исфрлани граѓански активисти и им беше забранет влезот на новинари, исто битолчани можеа да забележат и човек во скафандер кој се движеше во градскиот парк во Битола па со иронија и сарказам граѓаните довикуваа:

– „Бегајте Бисера иди“, за која Бисера стануваше збор не знаеме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here