Сите знаеме дека Саша Матич е слеп, а Карлеуша му вика гледај го натпреварувачот. (Видео)

Натпреварувањето „Ѕвездите на Гранд“ често ги менува членовите на жири комисијата, а често се зборува и колкави се нивните хонорари.

Низ сезоните цифрите се менувале, а како што се дознава моменталниот состав има најголеми хонорари.

Иако висината на хонорарите се држи во тајност, медиумите дошле до информации за истите.

Марија Шерифовиќ заработува околу 3.500 евра по емисија. Пред неа е единствено Јелена Карлеуша со 5.000 евра, како што истакнува изворот. Така што само од овие емисии Јелена заработила годишно околу 200.000 евра. Но не е проблемот во тоа кој колку заработил, факт е дека нивната интелигенција е  под просечно ниво. Саша Матич сите знаеме дека е слеп а неговата колешка Јелена Карлеуша обидуваќи се да му ја опише ситуацијата во моментот, му вели Саша погледни како овој кандидат ќе ја упропасти емисијата со неговата песна.

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here