Мицкоски ги помеша брзините: Нека ни е честит Велигден, извинете Илинден !!!

Тој по овој гаф во својот говор се насмеа и се извини, па доби аплауз од присутните во струшко Ташмаруништа каде што го одбележува големиот празник и порача дека Македонија има иднина и тоа во новата генерација политичари.

Тој по овој гаф во својот говор се насмеа и се извини, па доби аплауз од присутните во струшко Ташмаруништа каде што го одбележува големиот празник и порача дека Македонија има иднина и тоа во новата генерација политичари.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here