Фотографија која буди многу емоции: Пожарникарот Акис откако успеал да ја спаси желката од големиот пожар во Атина, и дава малку вода да се напие…

За време на пожарите, видовме во нашата Македонија големи човечки слики како оваа која доаѓа од Грција, Атина. Убаво е да се види како грчки пожарникар, Акис Бардакис, и дава вода на најбавната членка на шумата. Живот!

Пожарите беснеат и дивеат последниве две недели низ Европа и Америка, но особено на Балканот, во Македонија, Грција и Труција.

 

канал5

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here