(Видео) Брод заглави во плиткото кај Свети Наум, па беше „извлечен“ од друг брод

Брод со туристи заглави (се насука) во близина на пристаништето кај Свети Наум. Бродот не успеа да се извлече со маневрите на капетанот и со помош на своите мотори, па беше „истрган“ од друг брод. Интересно е што туристите кои го испратија видеото снимиле колку издувни гасови кои ги испушти заринканиот брод кој дури и на лимот од задната страна ја има променето бојата од бела во црна.
Охрид1

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here