Стафан Лазаров до Тара Симов: Дали жени гледаат пор*о филмови? дали жените лажат за орга*ам?! (Видео)

Aко мајка ти и татко ти немале односи ти немало да се родиш. Ваков одговор даде на прашањето дали жените треба да имаат самодоверба кога се зборува на тема за се*сот.

На прашањето – дали фејкаат оргазам, таа вели да, тоа се случува.

Дали девојките гледаат филмови за возрасни таа вели: Да. Ако мажите имаат потреба, жените немаат ли? Тоа е табу тема за жените. Така се поставени работите во светот. Мене ме осудуваат за најглупи работи во свет, а истото го прават.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here