“Раперот Кање Вест тргна по нашите стапки”- Си го менува името.

Кање Вест сака да го промени своето име во „Је“, според правните документи кои ги пренесува „Варајети“. За тоа да биде официјално, судот во Калифорнија, односно судијата мора да се потпише и, одлуката за промената на името мора да биде објавена во неколку весници.

Во документите, Вест наведува дека промената на името е „од лични причини“, но не даде поподробно објаснување.

Инаку, раперот деновиве е актуелен со новиот албум „Donda“. Првите промоции се случуваат во неговото родно Чикаго.

МИА

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here