Како на голи вести: Пред медиумите медицинската сестра се расоблече

Додека нејзината колешка даваше изјава, медицинската сестра заборави дека е уклучена камерата, па почна да се соблекува. Го соблече својот мантил па го покажа градникот.


Видеото стана хит на социјалните мрежи. Погледнете го тука.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here