Србин сака да заработи пари на необичен начин: Продава алатки против Вампири.

Сведоци сме дека луѓето навистина ставаат разни производи и препарати на Интернет,  но досега ваков производ не сме сретнале…

Овој корисник на социјалните мрежи одлучил да продаде алатки за врколаци и вампири по цена од 4.000 динари.

 

Хумористичните коментари од корисниците на социјалните мрежи не изостанаа и овој пат.

Доколку сакате да набавите и вие ваква алатка или да му пишете коментар, кликнете  ТУКА

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here