Минувачите уживаа: Жешка акција на прозорец од хотел во Белград. (Видео)

Дека веќе ништо не може да не изненади докажува неверојатната сцена од прозорецот на хотелот, направена од случајни минувачи.

Имено, љубовен пар бил забележан на прозорецот за време на сексуални дејствија, а судејќи по видеото, тоа било жестоко и незаборавно, како за нив, така и за сите минувачи што го забележале ова.

Експлицитното видео стана вирално за кратко време, а духовитите коментари насмеаја многумина што го гледаа.

„Дали ми мавта?“, Беше смешниот опис на видеото.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here