Наместо асфалт низ улиците во Македонија, Патлиџани никнаа во Штип. (Видео)

Штипската улицата која со месеци се најавува дека ќе биде готова, денес наместо асфалт доби патлиџани..

За некој смешно но за некој ова е голема среќа бидеќи ќе може дома со фамилијата да си приготви шопска салата.

Кога сме кај доматите ќе го спомнеме и автопатот на вечноста Кичево Охрид, кој за жал дојдовме до заклучок дека земјиштето не е толку плодно за разлика од Штип, бидеќи изникна само трева.
ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here