Теута оди на уште една победа, ќе правела обиколница во Тетово

Ќе изградиме обиколница за да се среди сообраќајниот метеж, им ветува Теута Арифи на сограѓаните за Тетово.

Досегашната градоначалничка Арифи ќе го трча и овој изборен круг за ДУИ .

Таа е убедена во победникот и очекува победа.

Промовирајќи ги проектите таа посочи дека после реконстуирањето на улиците кое се случувало во изминатите 4 години, сега ќе се оди чекор напред со изградба на обиколница.

– Во среде пандемија воспоставивме јавен превоз, го асфалтиравме патот до Шипковица, успеавме да отвораме градинки во селата и многу други работи. Сево ова е мотив за оваа млада екипа на советници. Денес е можност за еден нов свет. Јас велам и дека има многу да се работи. Јас сум тука пред вас, сум кандидат по трет пат, затоа што вие ми ја дадовте таа чест, Тетово е универзитетски град, град на промени, им благодарам на граѓаните и да им порачам дека може заедно и мажи и жени и повеќе да направиме, истакна пред неколку дена Теута Арифи.
Фактор

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here