На 17 ти октомври ве повикувам да го заокружите бројот 98 – „ЗА ЕДЕН ПОИНАКОВ ОХРИД“

На 17 ти октомври ве повикувам да го заокружите бројот 98 – „ЗА ЕДЕН ПОИНАКОВ ОХРИД“

, вели носителот на независната советничка листа „Охрид има План Б“, Антонио Наумоски Тоци.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here