Гоце Вегета до градоначалникот на Охрид: “Дијаспорава сакат да пуштит пари, ама се плашит дан му ги украдите” !!

Гоце од Охрид во сред дебата извади да рекламира кинеска маст против псоријаза која ја имало на Али Експрес. Исто така упати низа и клевети кон градоначалникот на Охрид, докторите купувале дипломи за пари, а дијаспората не сакала да инвестира во Охрид бидеќи се плашела да не им ги украде некој парите. Дали знаете дека во Охрид има жичара, ама до сега никој ја нема видено зошто е само на цртеж вели Гоце.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here