5.9 C
Ohrid
петок, октомври 15, 2021
Почетна Македонија Изградба на спортска сала во рамките на ОУ „Ванчо Николески“ со цел...

Изградба на спортска сала во рамките на ОУ „Ванчо Николески“ со цел подобрување на физичкиот развој.

Translate (Eng):[gtranslate]

Физичкото образование е еден од најбитните сегменти во севкупниот образовен процес, кој има повеќекратни позитивни ефекти врз идниот развој на младите. Во таа насока, за потребите на жителите на Лескоец и за здравиот развој на младите гарантираме:

Изградба на спортска сала во рамките на ОУ „Ванчо Николески“ со цел подобрување на физичкиот развој.

Образовниот процес не е само теоретска наобразба на учениците од учебници. За таа цел гарантираме:
Изградба на ново, современо основно училиште.

Заокружи 7 за Образование за сите!
#ПромениПроектиПобеди
#ЗаПодобарОхрид
Видео Тука

РЕКЛАМА
- Реклами -