„Арсовска не е ниту е чесна, ниту пак е независна, таа е иста како Груевски

Објавуваме уште еден документ кој го потврдува големиот скандал со фирмите на Данела Арсовска кои не плаќале струја со години односно не платиле над 54.000 евра!Токму во периодот кога е направен долгот, или слободно може да кажеме кражбата на струја, Данела била управител на оваа компанија, Империал Данела а потоа Империал, вели Дарко Каевски, пратеник на СДСМ.

Тој напоменува дека во 2014 година ЕВН констатирала кражба на струја во вредност од 54.000 евра!, А токму од 2013 година до 2014 година, Арсовска била управител на оваа компанија.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here