Во Струга се крши Изборниот Законик: Денес се асфалтира во Калишта !!

Општина Струга и Градоначалникот Мерко го крши Изборниот Законик. Денес се асфалтира во Калишта. А имаме информации дека и во други села се асфалтира. Има и пријави во Обвинителство. Плус нема дозвола и се асфалтира без тендер.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here