Камиказа: Во недела, да го бутнеме “арогантниот” со пенкало

Петар Георгиевски – Камиказа кој беше кандидат за градоначалник за Град Скопје преку социјалните мрежи повика во недека да се бутне “арогантниот” со пенкало

-Црвено вино,црвени знамиња…Добро утро,слободарско Скопје..!!!!Во недела, да го бутнеме “арогантниот” со пенкало.Македонија вечна  P.S.До даска нека ечи,за мотив повеќе, пишува Камиказа на Фејсбук профилот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here