Вања си ја отвори душата: Тој ми ја зема невиноста, а јас му пеев на свадба! (ФОТО)

Пејачката на Гранд Вања Мијатовиќ проговори за еден немил настан од младоста.

– Јас бев многу вљубена во момчето со кое водев љубов за прв пат, но тој како и 99 проценти од мажите беше идиот, па само ме искористи. А јас него потоа дури и му пеев на свадба…

– Но добро, времето лечи се, така што не ми беше тешко. Ми беше драго иако ме повреди во младоста – изјавила Вања.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here