Апасиев: Мене за “стрелањето” одма ме викнаа у ОЈО. Шкодрана од ДУИ за “војнава” – јок!?

Мене за “стрелањето” одма ме викнаа у ОЈО. Шкодрана од ДУИ за “војнава” – јок!?

p.s. По падов на Режимов, прва метла ќе заигра у Обвинителството!

Напиша Апасиев на Фејзбук

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here