Ги продаде ли Дардишта чизмите за да му купи џип на сопругот од 150.000 евра?!

Џип Мерцедес, вреден околу 150 илјади евра, е во сопственост на сопругот на Шкодране Дардишта. Ова се фотографиите што ги испратија граѓани кои се фотографирале при влегување во една од кафетериите во Скопје, објави порталот INFOMAGAZINE.NET

Меѓу првите кои реагираа по веста за создавање на новото парламентарно мнозинство беше Шкодране Дардишта, член на управниот одбор на Телеком. Таа во објава на Фејсбук напиша дека сè уште ги има чизмите на таванот од старата куќа, алудирајќи на воени чизми.

Но, на социјалните мрежи предизвика бројни реакции кај граѓаните кои велат дека Дардишта тоа не го прави за „идеали“, туку поради губење на привилегиите на власта.
Извор:Infomaks

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here