Како Реџепи добивал закани по телефон кога телефоните му беа исклучени?!

Пратеникот Кастриот Реџепи на денешната прес-конференција говореше за се што се случувало со него изминатите неколку денови, откако во четвртокот тој не се појави да гласа за недоверба на Владата на Македонија.

Тој порача дека имало одредени притисоци врз него изминатиот период и за тоа има пријава кај надлежни институции.
Во текот на денот добив пораки, кои се пријавени во соодветни институции. Тоа се порака за закани по живот и поради тоа, имам обезбедување, не на мое барање“, рече Реџепи.
Но како ги добивал заканите по телефон, кога мобилниот му бил исклучен цело време а кога би ги добивал предходно сигирно би ги пријавил заканите како што го стори тоа сега…….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here