Заев за градоначалникот Стевчо: Не можам да разберам што избраа луѓето од Карпош?

Некогашниот градоначалник на Карпош, Стевчо Јакимовски на локалните избори повторно извојува победа и се врати на градоначалничкиот трон во оваа општина.

На денешната прес конференција, првиот човек на СДСМ, Зоран Заев изрази чудење за изборот на граѓаните во оваа општина.

„Почит кон секој човек, но не можам да сфатам што се случи во Карпош, таму живее интелигенцијата“, истакна Заев по средбата со Гаши.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here