“Кај се видело Рис грашок да јаде”-Малечкиот Петар ја насмеа цела Македонија

Видеото кое стана вирално благодарение на харизматичниот Петар кој искрено одговара на прашањата на жената која го интервјуира за неговото искуство во извидници. Момчето ќе ве насмее до солзи, а една работа е сигурна тој ГРАШОК НЕ ЈАДЕ НА ТОЛКАВ ТРУД!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here