Медина и Лулзим тргнуваат за Македонија

 

Двајца од тројцата преживеани кои денеска тргнаа на патот од Софија за Скопје се свршениците кои успеаја да ја избегнат автобуската трагедија на 23 ноември.

Медина и Лулизим се држат за рака и се радуваат на судбината која овозможи „да се родат“ по втор пат.

Извор: Алсат

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here