Два дена го нема младиот Јосиф од Драчево- Семејството, очајно се обидува да стапи во контакт со него

Два дена го нема младиот Јосиф од Драчево. Семејството, очајно се обидува да стапи во контакт со него, но безуспешно. Тој во изминативе денови, не се појавил ниту во училиште. Не се јавил кај ниту еден другар со кого досега е стапено во контакт, за да каже каде се наоѓа, ниту се најавил дека ќе се оддалечи од домот.

Сестрата на Јосиф, сподели и фотографија од него. Доколку го забележите било каде, контактирајте со семејството на следните два телефонски броеви: 071-388-246 и 072-931-594.

Според информациите кои се достапни, последно Јосиф е виден во Центар како излегува од зградите означени како „блок 1“ спроти Македонска банка и се упатил кон училиштето Јосип Броз Тито.

Тој последно бил облечен во светлозелена маслинеста јакна, темни панталони и црни високи обувки.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here