Шилегов на Фејсбук објави фотографија кога беше млад и убав.

Поранешниот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов, на Фејсбук објави фотографија од младоста, на која се тој и неговата сопруга Јасмина.

„Пре само пар година за нас“, пишува тој во описот на фотографијата, цитирајќи го стихот од популарната песна на југословенската група „Екатерина Велика“ (ЕКВ)

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here