Пристигнаа нови 7. 000 борбени униформи за припадниците на Армијата и нови 700 комплети униформи за специјалните сили.

Пристигнаа нови 7 000 борбени униформи за припадниците на Армијата и нови 700 комплети униформи за специјалните сили.
Секој војник добива втор комплет нова борбена униформа. Кога ги набавивме првите комплети, рековме дека припадниците на Армијата ќе имаат и резервни униформи, и никогаш повеќе нема да останат со застарена опрема. Зборот е збор!
Напиша министерката Шекеринска.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here