Отворена е нова продавница на Xiaomi во Скопје !!!!

Отворена е нова продавница на Xiaomi во Скопје, во Градскиот трговски центар. Од компанијата велат дека оваа продавница еднакво како и останатите илјадници продавници во светот, ќе биде дом на врвната Xiaomi и Redmi мобилна технологија, паметни уреди за домот, телевизори, аудио и видео опрема, како и лајфстајл производи за секаква намена.

Корпорацијата Xiaomi е основана во април 2010 година и котирана на Главниот одбор на берзата во Хонг Конг на 9 јули 2018 година (1810.HK). Xiaomi е компанија за електроника за широка потрошувачка и паметно производство, со примарен фокус на паметни телефони, паметен хардвер и платформата за Интернет на нештата (IoT).

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here