Хардкор Скопјанецот Мирко: Да не беевме во НАТО, никогаш немаше да видите ваков авион !!

Очигледно одушевен од прелетот на авионите на НАТО над Македонија, самонаречениот музичар Мирко Попов, кој себеси се претстави и како „хардкор скопјанец“ на предизборниот митинг на донеодамнешниот скопски градоначалник Петре Шилегов, во објавата на Фејсбук со мешавина на кирилица и на латиница прашува:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here