Се поставува новогодишната елка на плоштадот Македонија

Се украсува градот Скопје за Новогодишните празници.

„Централното градско подрачје, плоштадот Македонија, улицата Димитрија Чуповски и булеварот Илинден од вчера забрзано се украсуваат со новогодишни украси во пресрет на новогодишните празнувања. Денеска се поставува и новогодишната елка што за новогодишните празници ќе го украси плоштадот Македонија“, соопштија од град Скопје.

Новогодишното украсување на градот во согласност со најавите и меморандумот се реализира без застој и нема да има никакви финансиски импликации врз буџетот на Град Скопје.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here