Кичевската полиција и блиските денеска се простуваат од најдобриот колега и пријател

Денес е тежок ден за кичевската Полициска станица и подрачните одделенија. Колегите, најблиските соработници, пријателите и фамилијата се простуваат од Ајдин Сејдини, кој за жал ја загуби најважната битка со тешката болест.

Дуке ни беше пријател и голем поддржувач од нашето започнување со работа, човек кој ќе служи како репер на заедништво, пријателство, блискост, поддавање рака во најтешко и човек кој ги почитуваше сите етникуми без разлика на вера и нација!

Почитуван пријателе, почивај во мир, ќе те паметиме вечно!
Порта

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here