Реагираше Итната помош: Градоначалникот Драшко скокаше по крстот, но си ја повреди ногата. (ВИДЕО)

Голем број граѓани денеска се собраа на брегот на Врбас за да го проследат традиционалното капење за светиот крст, во кое меѓу 33 млади момчиња учествуваше и градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ.

Покрај пливањето и победникот, пливањето за светиот крст го одбележа и повредата на градоначалникот на Бања Лука.

Имено, тој откако испливал на брегот излегол со крваво стапало кое очигледно го исекол. Станивуковиќ бил згрижен од екипа на Брза помош која била на лице место.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here