Димитров, Царовска и Шеќеринска бараат апанажа

Поранешните министри Никола Димитров, Мила Царовска и Радмила Шеќеринска-Јанковска побарале апанажа.

Тоа подразбира дека, доколку Собранието им ја одобри, ќе продолжат да земаат министерска плата во траење од 3 до 12 месеци, зависно од министерскиот стаж.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here