Славјанка нека ја напаѓа Русија дење оти нашите хеликоптерите не летаат ноќе

Лавина од трагикомични реакции предизвикани од изјавата на новата министерка за одбрана се споделуваат на интернет. Налик на Монти Пајтон серијал, Твитер заедницата ја објаснува положбата во која што се наоѓаме како земја:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here