Поголемо магаре од магарињата во Зоолошка- Скопјанец се однесува како дете мало со животните.

Заменик-директорката на Зоолошката градина во Скопје, Тина Мицковска, објави видео кое го видела на „Тикток“, а за кое пишува дека треба да влезе во категоријата „Простак на годината“. Таа е разочарана од односнот на посетителот на ЗОО-Скопје и посочува де е пример за тоа како не треба да се однесува возрасен човек.

Уште еден што сака да влезе во категоријата простак на годината, а богами ова е веќе и зоофилија😢. Ваквите снимки треба да не едуцираат како не треба да се однесува еден возрасен човек… Ваквите однесувања може да ги сопреме само ако јавно вака ги направиме „славни”“, пишува Мицковска.
Видео Тука
https://www.facebook.com/tina.mickovska/videos/953337165573249/

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here