Вистински хит: Прилепчани ќе ја имаат таа чест за Б категорија да полагаат со ФИЧО.

Најдобрата авто школа во Прилеп “Авто школа семафор нова” го приреди најпријатното изненадување за идните кандидати за возачки дозволи.

Неговото височество ФИЧО (Застава 750), автомобил кој во минатото беше најчесто превозно средство низ улиците на Прилеп, ќе биде ставено на располагање за нивните кандидати.

Постарите генерации ќе се потсетат дека Фичото било главен автомобил за полагање во поранешна Југославија, а се вели кој се научил да вози Фичо, ќе знае да вози се останато.

Веруваме дека ова лимузинче ќе предизвика голем интерес и ќе се чека ред за да се возат подготвителни часови со него.

Јавува: Маркукуле.Мк

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here