Бени: Сестра ми Нора ја плати цената што сакав да бидам градоначалник.

Во интервјуто за естрадниот магазин „Бекстејџ”, Бени Шаќири без да штеди зборови раскажува за она што му му беше во фокус изминативе месеци, политиката, за тоа дека цената на обидот да стане прв човек на главниот град ја платила сестра му Нора.

Се потсетува на вредностите кои ги научил од покојниот татко, познатиот новинар и уредник во МРТ, Хисен Шаќири, со кој не бил близок но неизмерно го сака и почитува.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here