Македонец стана хит со изјавата за покачената цена на горивата – Јас ставам за 500 денари па колку иде иде, после ја гурам

Македонија до неодамна имаше најевтино гориво во регионот, но не веќе така. Цените на горивата секоја недела се зголемуваат се повеќе и повеќе, вака го најавува прилогот презентерот на вестите на првата српска телевизија 1.
Во прилогот снимен во Куманово беше интервјуиран и еден македонски граѓанин кој буквално стана хит во соседна Србија.

-Јас ставам за 500 денари па колку иде иде, не можат да го поскапат толку многу колку што ние можеме да ги гураме колите, порача кумановецот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here