Македонец ќе биде кандидат за градоначалник на Белград

Еден од најпознатите Македонци во Србија, адвокатот Тома Фила, на претстојните избори на сите нивоа во Србија е кандидиран од Социјалистичката партија (СПС) на Ивица Дачиќ за градоначалник на Белград.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here