Свеќи се палат низ улиците: Ѓаково жали за прерано починатиот ракометар Денис Тот, градот се подготвува за последниот негов поздрав.

Ѓаково жали за прерано починатиот ракометар Денис Тот, градот се подготвува за последниот негов поздрав.

Пред спортската сала каде тој ги започнал првите почетоци деновиве се палат свеќи и се остава цвеќе, објави „dnevnik.hr“.
-Секогаш за време на паузите кои ги имаше за време на летото доаѓаше во Ѓаково, тренираше дополнителни тренинзи и со сите секогаш редовно се поздравуваше и бил скромен, вели некогашниот негов тренер Даниел Шпехар.

Неговиот пријател и поранешен играч Кристиан Ексеричиќ вели дека Денис бил вистински пријател и секогаш бил искрен со него.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here