Павле Богоевски: Груевски со лесно помина на толку украдени пари- Им побегна за Будимпешта.

Поранешниот пратеник Павле Богоевски вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека поранешниот премиер Никола Груевски не поминал лошо, односно си отишол во Будимпешта.

„Мислам дека за него воопшто не е дојдено лошо време, тој не виде ниту еден ден негативна последица од своето однесување. Кога дојде време да ја плати цената за злоупотребата на власта, кој со години ја правеше, тој храбро избега во Будимпешта оставајќи ги своите соработници сами да чмаат пред судовите и да ја носат одговорноста за, меѓудругото и неговите постапки“, посочи Богоевски.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here