Откако Картонските Полицајци се покажаа како корисни, наскоро ќе се постават и Картонски Доктори пред болниците во Македонија..

Нова превентивна активност на подрачјето на СВР Тетово е отпочната денеска, соопшти МВР, и тврди дека тоа дало забележителни резултати. Станува збор за макета на полицаец со радар, која полицијата почна да ја користи за зголемување на безбедноста во сообраќајот.
Oва направи гогем потсмев на социјалните мрежи, па така да ТВИТЕРЏИИТЕ денес си ја зедоа работата во свои раце.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here