Оваа Пазарџика ги насмеа сите: Скапо му е ова, скапо му е она, а не му е скапо да ги надувет усните како “Патка”

Изјавата на една работничка на пазарот во Бања Лука предизвика лавина од коментари на социјалните мрежи.

Продавачката го коментирала однесувањето на одредени муштерии кои доаѓале на нејзината тезга.

– Најлоши се оние дами, знаете, со надувани усни и слично. Само викаат „ааа скааапо, скааапо“, а не е скапо кога даваат 300-400 марки да ги надујат усните и за јапонски веѓи и така натаму, изјавила оваа продавачка за „БХРТ“.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here